Bedrukte dozen op maat

Voor een (kleinere) webshop is het van essentieel belang om te beschikken over bedrukte dozen op maat. Niet alleen zijn deze nodig voor het leveren van de verzonden producten, maar daarnaast is het tevens een uitstekende manier om de naam en/of het logo van jouw merk onder de man te brengen. Immers kunnen de dozen op maat bedrukt worden met de naam van jouw bedrijf, het logo, een slogan of wat dan ook. Veelal kan dit in de standaardkleur van een kartonnen doos of in de kleur wit. Met een bedrukte doos op maat minimaliseer je daarnaast de lege ruimte in de doos, zodat de producten niet te veel bewegingsruimte hebben tijdens het vervoeren. Lees hieronder meer over de typen bedrukte dozen op maat.

Soorten bedrukte dozen op maat

Bij de keuze uit dozen bedrukken op maat kun je kiezen uit diverse soorten dozen. Deze worden hieronder voor je op een rijtje gezet:

– Vouwdoos: kartonnen doos met een bovenkant die open gevouwen kan worden. Veelal dichtgeplakt met tape, maar het is tevens mogelijk om te kiezen voor een alternatief met insteekklep, klepsluiting of overslaande klep. Daarnaast kun je er voor kiezen om voor een vouwdoos met vakverdeling te gaan, bijvoorbeeld wanneer je meerdere producten of onderdeeltjes tegelijk verzendt.
– Brievenbusdoos: een smallere doos die door de brievenbus van de voordeur te schuiven valt.
– Postdoos: een doos die gemaakt is om vervoerd te worden door postbedrijven. Gemakkelijk af te sluiten en beschermt de inhoud op een degelijke manier.
– Kalenderverpakking: optimaal voor producten die je zo uit de doos wilt kunnen schuiven, welke in oppervlak vergelijkbaar zijn met een kalender.
– Bodem en deksel verpakking: vergelijkbaar met de dozen waarin schoenen verpakt zitten.

Bij elk type kan de grootte, kwaliteit karton, kleur van het karton, of de doos bedrukt dient te worden en in welke kleur dit dient te gebeuren.

Posted in Uncategorized.