Een nieuwe opleiding opent je wereld

Het starten aan een nieuwe opleiding geeft je energie. Je snuffelt op www.fabiusopleidingen.nl welke opleidingen er starten, hoe lang ze duren en wat ze kosten. Door de verschillende startmomenten in het jaar en de lange lijst met mogelijke locaties zit er altijd en geschikt moment en een handige locatie voor je bij. En gelukkig hoef je hier tijdens de opleiding niet extra te betalen voor boeken of examens. Dit is namelijk bij de prijs inbegrepen, tenzij het een examen is dat extern plaats vindt. Hierdoor kun je veel beter bepalen of je de stap durft te zetten om weer te gaan studeren.

Neem de drempel en kies je opleiding
Een praktische opleiding geeft je concrete handvatten voor de toekomst. De theorie bereidt je voor op de praktijk en door de klassikale lessen geniet je ook van de interactie met je medestudenten. Jullie stimuleren elkaar om het beste uit jezelf te halen tijdens de opleiding. Van de feedback die je van medestudenten en docenten ontvangt kun je alleen maar leren en jezelf weer verbeteren. Daar heb je profijt van zodra je in het werkveld aan de slag gaat. Je voelt je nu zekerder in je schoenen staan en kunt bij je nieuwe werkgever direct met vertrouwen in jezelf en je capaciteiten aan de slag.

Ontwikkel jezelf op professioneel vlak
Door interactie met je medecursisten en docenten leer je vooral ook veel over jezelf. Hoe gedraag jij je normaal en welke zaken zou je ook anders kunnen aanpakken? Welk effect heeft jouw gedrag op je werkomgeving? Hoe communiceer je effectief met je leidinggevende? Het zijn allemaal zaken die je eigenlijk heel vanzelfsprekend vindt, maar breng ze ook maar eens in de praktijk. Eerst doe je de kennis op en daarna ga je direct met de inhoud aan de slag. Zo leer je immers het beste en blijven de vaardigheden die je nieuw hebt geleerd het beste beklijven.

Posted in Uncategorized.