Een website: het visitekaartje van uw bedrijf!

Een website is voor een potentiƫle klant vaak de eerste plek naast de winkel of een showroom waar gekeken wordt naar producten of diensten. Het is dan ook erg belangrijk voor bedrijven om online aanwezig te zijn. Hoog staan in zoekmachines, actief zijn op social media en een goede website zijn hierbij dan ook van belang. Maar vaak gaat het dan ook al mis bij de eerste, belangrijke stap. Namelijk: een goede website. Want wat is een goede website nu eigenlijk? Dit kan per branche verschillen. Iedere branche heeft immers weer zijn eigen doelgroep die weer op een andere manier benaderd dient te worden. Daarop moet de website volledig worden afgestemd en dat gebeurd lang niet altijd even consequent.

Vereisten aan een goede website

Wat zijn dan eigenlijk de vereisten aan een goede websites? U heeft vast wel gehoord dat een website responsive moet zijn, modern, professioneel, gebruiksvriendeijk en ga zo maar door. Dat is vaak een antwoord wat je terug krijgt van een webbouwer als je vraagt waaraan een website moet voldoen. Echter, het is verstandig om eerst een stapje terug te gaan. Verplaats jezelf in het hoofd van een bezoeker. Wat wil de bezoeker? Wat wil hij of zij zien? Welke stappen moet hij of zij kunnen doorlopen om tot een beslissing te komen. Pas dan kan naar het aspect van indeling, teksten & fotografie gekeken worden. Op basis daarvan kan de complete website bepaald worden. Reclamebureau JP-ID helpt u hier graag bij.

Webdesign met een klantgerichte blik

Een klantgerichte blik betekent niet alleen dat u als klant de koning bent, nee ook uw eigen bezoekers en (potentiele) klanten zijn het uitgangspunt van dit reclamebureau. U bent hier aan het juiste adres voor websites, websites, SEO, SEA en online marketing. Vooral ook voor webdesign Elburg en omstreken.

Posted in Computers.