Paraplu bedrukken met tekst of logo

Paraplu’s zijn multifunctioneler dan je misschien op het eerste oog zou zeggen. Natuurlijk kennen we deze objecten allemaal als de mobiele bescherming tegen de regen die je gemakkelijk met je mee kunt nemen voor onderweg, maar het kan ook gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Immers heeft iedereen wel momenten waarop ze een paraplu nodig hebben. Maar ook het scherm van de paraplu kan gebruikt worden ter promotie van bijvoorbeeld een bedrijf, door het logo of de bedrijfsnaam op het scherm van de paraplu te drukken. Een paraplu bedrukken is dus een uitstekende manier om reclame te maken. Dat maakt een paraplu uiterst geschikt als bijvoorbeeld een giveaway of relatiegeschenk.

Vele soorten paraplu’s

Het voordeel van een bedrukte paraplu als relatiegeschenk is dat het degene aan wie je het geeft voorziet van een behoefte (bescherming tegen de regen) en daarnaast is het een uitstekende manier om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Daarbij heb je de keuze uit diverse soorten paraplu’s die je kunt laten bedrukken. Zo zijn er mini paraplu’s, leuk voor kinderen. Tevens zijn er windbestendige paraplu’s, zodat je er zeker van bent dat jouw naam en/of logo er altijd goed uitziet wanneer je de paraplu laat bedrukken.

Voordelen van het laten bedrukken van een paraplu

Natuurlijk zijn er meerdere redenen te benoemen waarom bedrijven paraplu’s laten bedrukken en deze inzetten als giveaway of relatiegeschenk. Zoals eerder benoemd, voorziet de paraplu in een behoefte: bescherming tegen de regen. Hierdoor is een bedrukte paraplu als promotiemateriaal mobiel. Ze zijn in vele soorten verkrijgbaar en daarnaast is een paraplu laten bedrukken ook nog eens goedkoop. Tegenwoordig zijn er zelfs LED verlichte paraplu’s, mocht je echt willen opvallen. Door de betaalbaarheid en multifunctionaliteit van het product, is een paraplu laten bedrukken absoluut de moeite waard. Dit maakt de paraplu zo’n populaire giveaway.

Posted in Uncategorized.